Swedbank

Hanna-Hulda Reinkort og Helen Jäälaid

Swedbank

Chiron Media er en flott kombinasjon av gode tekniske evner og en god forståelse av undervisningsmetodikk. Dere er på rett spor og legger vekt på den visuelle og animerte delen av kursene. Fra begynnelsen har samarbeidet med Chiron Media vært varmt og vennlig – og samtidig saklig. Jeg vil spesielt framheve prosjektplanen som Chiron Media utarbeidet. Den sikret god flyt i arbeidet og avtalte milepæler. Kommunikasjonsformen fungerte godt og var gjennomtenkt. Det er lett å se at Chiron Media består av en gruppe ekte entusiaster som vet hva de gjør – og nyter det!

Gisle Østrem

Gisle Østrem

Pedagogisk IKT

Deira kompetanse på interaktiv opplæring er lang og grundig, og som kunde har det vore ei glede å samarbeida med dei. Me sit att med eit effektivt opplæringsverktøy for våre elevar og tilsette som me gler oss til å ta i bruk.

Chiron Media har laga eit skreddarsydd opplæringsprogram i Open Office etter våre behov og ønsker. Dei har gjort eit grundig arbeid med produktet som både kan nyttast av elevar og tilsette.

Med det interaktive opplæringsprogrammet kan ein jobba sjølvstendig på ein enkel og intuitiv måte. Med den raske utviklinga i programvaren (Open Office) er det ei utfordring å ha oppdatert læremateriell.

Harri Taliga

Harri Taliga

formannen til Estlands arbeidstakeres sentralforbund

Å sette sammen ei e-håndbok som presenterer den nye arbeidsavtaleloven var den første kontakten med e-kurs for oss. Takk vare den lange erfaringen, åpenheten, profesjonelle holdningen og konstruktiviteten til folk i Chiron Media var samarbeidet veldig godt.

Det er verdt å nevne deres nøyaktighet ved planlegging av jobbprosessen og overholding av fristene. Hver gang det dukket opp problemer, foreslo de alternative løsninger og ikke minst hadde en positiv syn på livet. Til tross for at innholdet til kurset var relativt komplisert og krevde stor nøyaktighet, kom vi sammen frem til en enkel og forståelig tekst, som støttes av passende visuell form.

Jeg ville gjerne samarbeide med en slik partner også i framtida.

Tiina Saar

Tiina Saar

karriererådgiver

I samarbeidet med Chiron Media likte jeg best den menneskelige og fleksible arbeidsordningen. Det viste seg for eksempel i hvordan man avtalte møtetidspunkter og involverte partnere. I dette samarbeidet var tillit og respekt alltid til stede. Det var også viktig for meg at de alltid ønsket å knytte til seg personer som var blant de best på sitt felt, og ikke bare opptatt av å få jobben gjort. Ikke mindre viktig var det å holde løftene.
Jeg lærte mye av dette samarbeidet. Jeg fikk sjansen til å innta en ny rolle og delta i diskusjoner. Hver og ens ideer ble vurdert og man søkte sammen etter den beste løsningen. Dette er den beste måten man oppnår høy kvalitet og noe som vi kan være oppriktig stolt av: e-kurs om karriereråd og jobbsøking www.karjaarinou.ee
I et hvert samarbeid og prosjekt finnes det dødpunkter og kriser. For meg var dette første gang jeg så at slikt ikke hemmer prosjektet , men man fortsatte med å finne en vei ut av uføret, uten å beskylde noen for situasjonen. Det er slik jeg vil huske samarbeidet med Chiron Media – mye arbeid med hjerte, ansvar for handlinger og stor innsats for å oppnå det beste resultatet. Til alle nye partnere vil jeg si – ikke bli påvirket av denne intelligent-bohemiske stilen, som følger med Chiron Media. Under overflaten finnes det grundighet og nøyaktighet, og på ett tidspunkt faller alt på plass – med største presisjon.

Jan-Even Østrem

Jan-Even Østrem

Advantec AS

Det har vært en glede for Advantec å samarbeide med Chiron Media. Vi trengte en god presentasjon om bedriften vår og produktene våre, og forventningene våre ble helt innfridd. Vi er veldig fornøyd både med produktet, arbeidsprosessen og samarbeidet med Chiron Media. Vi vet at vi kan stole på Chiron Media sin sakkunskap og kreativitet.

Leelo Kingisepp

Leelo Kingisepp

estisk språkekspert

Det kreative teamet til Chiron Media spiller en avgjørende rolle for at læringsmiljøet i den estiske utgaven av “Keeleklikk” er like bra, om ikke bedre enn språkopplæringsprogrammer utviklet andre steder i verden. Dette teamet, startet av Asko, har fokus på det beste resultatet. De har en aktiv og søkende ånd. ” Godt nok” er ikke bra nok for dem, de strever etter den optimale løsningen som tid og ressurser kan gi.

Fra samarbeidet med Chiron Media vil jeg spesielt fremheve deres gode kunnskaper i feltet, evnen til å planlegge og administrere svært store prosjekter på en menneskelig måte. De klarer å skape og vedlikeholde et inspirerende og skapende miljø, som ikke går i oppløsning i vanskelige situasjoner. Hvis du ønsker å gjennomføre et prosjekt i et konstruktivt selskap som stråler av positivitet, er Chiron Media utvilsomt et svært godt valg!

Ave Härsing

Ave Härsing

Integrasjons- og Migrasjonsstiftelse Våre Mennesker (Estland)

Vi samarbeidet om et flott prosjekt, hvor vi skulle utvikle et nyskapende språkkurs for barn som har ankommet Estland fra andre land. Jeg ble mest imponert av prosjektleder Askos reaksjonsevne og fleksibilitet ved å tilby løsninger, når noe måtte endres underveis. Siden finansieringen kom fra EU ble entusiasmen overskygget av byråkrati, noe som av og til tok en stor del av energien. I Asko, så jeg for første gang en med kapasitet til å håndtere dette som en positiv utfordring og jeg hørte aldri klaging om det kompliserte papirarbeidet.

Vi lærte mye av hverandre i løpet av dette prosjektet. Jeg fikk nyttige tips om å organisere arbeidet mer økonomisk.

Jeg ble positivt overrasket over Chiron Media sine forslag til vinn-vinn-løsninger, hver gang vi diskuterte våre mål og interesser.

Manger Musikklag

Manger Musikklag

vinneren av det europeiske brass band mesterskapet i 2011

Chiron Media støtter Manger Musikklag, vinneren av europamesterskapet for brassband i 2011. Etter å ha vunnet norgesmesterskapet i brassband i 2010, kvalifiserte orkesteret seg til det europamesterskapet som ble avholdt i Montreaux, Sveits. 29.-30. april konkurrerte Manger Musikklag om EM-tittelen med de ti beste brassbandene i Europa. De fikk fire poeng mer enn den forrige vinneren, Cory Orchestra fra Wales, som fikk andreplass. Dette var første gang siden 1989 at et norsk brassband har vunnet det europeiske mesterskapet, og Manger dro hjem med tre trofeer og en premie verdt 10 000 euro.

Södra Cell Tofte

Kjell Even Misfjord

fra Södra Cell Tofte

Jeg husker best ryddig kommunikasjon og godt samarbeid. Jeg likte å jobbe med felles dokumenter på nett. Jeg lærte noe nytt som jeg tar med meg videre i andre prosjekter. Interaktiv opplæring er kommet for å bli så jeg skal ha Chiron Media i tankene om det skulle dukke opp noe.

Chironmedia online center