Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/approve/c-m.no/wp-content/plugins/post-types-order/post-types-order.php on line 186 and defined in /home/approve/c-m.no/wp-includes/wp-db.php on line 1292

Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/approve/c-m.no/wp-content/plugins/post-types-order/post-types-order.php on line 261 and defined in /home/approve/c-m.no/wp-includes/wp-db.php on line 1292
index.php

Töö käib

Esmalt käib tulevase kursuse toormaterjal läbi kirjutajate-sisukoostajate käest. Nad laovad mõistetest ja sõnadest kursuse vundamendi ning panevad põhjalikult kirja, kuidas pealisehitus peaks funktsioneerima ja kokku kõlama; mida õppija kursuses liikudes näeb, kuuleb ja kogeb. Ka need kirjeldused saadame teile üle vaadata ja heaks kiita, enne kui edasi läheme.

Nüüd hakkavad kirjelduste põhjal valmima fotod, pildid ja videod. Näitlejad loevad sisse kursuse jutuosa. Pildi-, heli- ja videomaterjal muutub monteerijate ja animaatorite käe all elavateks, helindatud sisuühikuteks. Programmeerijad ühendavad kursuse algosakesed liidese külge, mille kaudu kasutaja õppima hakkab. Igaüks taob oma tööriistadega infomaaki ja annab selle järgmisele meistrile edasi. Sellise ühispingutuse tulemusena valmib teadmisetükikestest ja pildikillukestest päris e-kursus.

Chironmedia online center