Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/approve/c-m.no/wp-content/plugins/post-types-order/post-types-order.php on line 190 and defined in /home/approve/c-m.no/wp-includes/wp-db.php on line 1292

Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/approve/c-m.no/wp-content/plugins/post-types-order/post-types-order.php on line 261 and defined in /home/approve/c-m.no/wp-includes/wp-db.php on line 1292
index.php

Sul on mõte

Iga kursus algab mõttest.

Oletame, et te soovite välja anda kiirkursuse leevikeste toitmisest talvekuudel. Või näiteks teha käsiraamatu maimukeste mähkimisest välitingimustes. Või on teil tarvis luua veebipõhine jätkukursus emalaevade aerodünaamikast. Või siis hoopis tahate anda tarbijatele ülevaate eri tüüpi lambipirnide omadustest. Ühesõnaga, teil on olemas koolitamishuvi ja põhjalikud teadmised õpetatavast valdkonnast. Meil on olemas tegutsemislust ja kogemus kõikvõimalike valdkondade õpetlikust edasiandmisest. Me leiame üksteist ja soovime koostööd teha.

Chironmedia online center