Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/approve/c-m.no/wp-content/plugins/post-types-order/post-types-order.php on line 186 and defined in /home/approve/c-m.no/wp-includes/wp-db.php on line 1292

Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/approve/c-m.no/wp-content/plugins/post-types-order/post-types-order.php on line 261 and defined in /home/approve/c-m.no/wp-includes/wp-db.php on line 1292
index.php

Saame kokku

Kõigepealt saavad meie spetsialistid teie ettevõtte esindajatega kokku. Ühise arutelu käigus selgitame välja, millised on teie soovid ja eelistused, ja mis kõige olulisem, mida te selle kursusega saavutada soovite. Kui eesmärk on paigas, mõtleme koos läbi, millise vormi kursus võtma peaks, et seda eesmärki hästi tabada. Kas videoloeng või multikas, kas lauamäng või ristsõna – selle paneme esimesel kokkusaamisel paika.

Läbirääkimistel paneme paika ka ühise töökorralduse alused: kui sagedasti ühendust hoiame, kes on kontaktisikud, kas tagasiside saabub tuviposti või dirižaabliga, kas kohtume kaptenikajutis või metsaonnis, kas töögraafiku määrab tähtede seis või tuulesuund, kas valminud tööetapid näitame ette koostisainete või kompotina, ning teist samapalju olulisi küsimusi. Lõpuks lepime kokku, millal kogu töö valmis peab olema.

Kui ka see on tehtud, saame alustada.

Chironmedia online center