Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/approve/c-m.no/wp-content/plugins/post-types-order/post-types-order.php on line 186 and defined in /home/approve/c-m.no/wp-includes/wp-db.php on line 1292

Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/approve/c-m.no/wp-content/plugins/post-types-order/post-types-order.php on line 261 and defined in /home/approve/c-m.no/wp-includes/wp-db.php on line 1292
index.php

Meie oskame!

Me oskame kirjutada ja suhelda õige mitmes keeles, näiteks norra, inglise, eesti. Oskame mitmel moel programmeerida – näiteks Flashi, ActionScripti, Java, PHP, HTML-i abil. Oskame joonistada, kujundada, animeerida. Oskame pildistada, filmida, helindada ja monteerida.

Kui me ise ei oska, võtame appi õpetajad, ametnikud, juristid, tõlkijad, firmajuhid, helistuudiod, näitlejad, ohutuseksperdid, töösturid, karjäärinõustajad, arhitektid.

Chironmedia online center