Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/approve/c-m.no/wp-content/plugins/post-types-order/post-types-order.php on line 186 and defined in /home/approve/c-m.no/wp-includes/wp-db.php on line 1292

Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/approve/c-m.no/wp-content/plugins/post-types-order/post-types-order.php on line 261 and defined in /home/approve/c-m.no/wp-includes/wp-db.php on line 1292
index.php

Meie hoolime!

Me hoolime inimestest – nii teie kui enda omadest.

E-õppe loomisel on meile tähtis, millise jälje endast maailma jätame. Tahame, et töötajad jõuaksid tööpäeva lõpus turvaliselt koju; soovime, et oskuste arendamise läbi paraneks inimeste elujärg. Iga kursuse valmimisel on meile oluline see, kuidas maailma paremaks muuta.

Chironmedia online center