Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/approve/c-m.no/wp-content/plugins/post-types-order/post-types-order.php on line 186 and defined in /home/approve/c-m.no/wp-includes/wp-db.php on line 1292

Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/approve/c-m.no/wp-content/plugins/post-types-order/post-types-order.php on line 261 and defined in /home/approve/c-m.no/wp-includes/wp-db.php on line 1292
index.php

HMS-kurs

Ved arbeid i industrien har sikkerhet den høyeste prioritet. Norge som et av verdens ledende land i verdsetting av arbeidssikkerhet, kan mye om dette feltet. Skreddersydde kurs som handler om sikkerhetskrav og HMS i enkelte bedrifter er en viktig del av arbeidssikkerhet. Disse kursene forklarer hvorfor de ulike kravene er blitt etablert og hvordan de bidrar til å forebygge ulykker. På denne måten bidrar slike kurs til at ansattene skal jobbe sikkert.

Et skreddersydd kurs vil være basert på bedriftens behov, og utformet etter bedriftens egne retningslinjer og prosedyrer. Her vil også utseende på kurset være basert på bedriftens visuelle profil. Man bruker foto og videomateriale fra arbeidsplassen, og legger inn bedriftens logoer og uniformer og ordlyden er i tråd med bedriftens øvrige presentasjons- og opplæringsmateriale.

Vi har laget kurs og vi samarbeider med store norske internasjonale selskaper som Kværner, Kongsberg, Havyard, Aibel, Apply Leirvik og Sør-Norge Aluminium AS (Søral).

Chironmedia online center