Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/approve/c-m.no/wp-content/plugins/post-types-order/post-types-order.php on line 186 and defined in /home/approve/c-m.no/wp-includes/wp-db.php on line 1292

Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/approve/c-m.no/wp-content/plugins/post-types-order/post-types-order.php on line 261 and defined in /home/approve/c-m.no/wp-includes/wp-db.php on line 1292
index.php

Fallsikring (e-kurs)

Cirka 15 – 20 % av alle dødsulykker i arbeidslivet skyldes fall til lavere nivå. De aller fleste av disse ulykkene skjer ved “små” fall. “Når det ikke er så høyt” virker risikoen for fall og skader nokså lav, men i virkeligheten er nettopp disse fallene de meste lumske.

Det finnes en rekke av sikkerhetsutstyr, forskrifter og direktiver som regulerer krav og bruk av utstyret, men hvordan finne det rette i denne “jungelen”?

I dette kurset fokuserer vi på disse temaene, og vi håper at det hjelper deg til å gjøre riktige valg for å ivareta sikkerheten ved arbeid i høyden. Man kan lære både på norsk og engelsk.

Chironmedia online center