Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/approve/c-m.no/wp-content/plugins/post-types-order/post-types-order.php on line 186 and defined in /home/approve/c-m.no/wp-includes/wp-db.php on line 1292

Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/approve/c-m.no/wp-content/plugins/post-types-order/post-types-order.php on line 261 and defined in /home/approve/c-m.no/wp-includes/wp-db.php on line 1292
index.php

Ditt valg: En arbeidsdag på liv og død (e-kurs)

Kurset “Ditt valg” er et eksempel på skreddersydd e-kurs. Det handler om sikker bruk av kjøretøy i industrier. Sør-Norge Aluminium AS er en stor industribedrift som produserer aluminium. En av deres fremste formål er å unngå ulykker og deres ansatte har dermed stadig behov for opplæring – både faglig og sikkerhetsmessig.
Kurset vi har laget for dem består av korte videoer, hvor det vises ulike farlige situasjoner hvor det forklares hvorfor de kan oppstå. I tillegg skal man løse interaktive oppgaver, hvor man finner ut hvordan man eliminerer disse farene.
Målet var å lage et kurs som svarer til kundens spesifikke behov og samtidig presenterer den strenge jobbsikkerhetskulturen. Kurset er tilgjengelig på norsk, engelsk, svensk og islandsk.

Chironmedia online center