Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/approve/c-m.no/wp-content/plugins/post-types-order/post-types-order.php on line 186 and defined in /home/approve/c-m.no/wp-includes/wp-db.php on line 1292

Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/approve/c-m.no/wp-content/plugins/post-types-order/post-types-order.php on line 261 and defined in /home/approve/c-m.no/wp-includes/wp-db.php on line 1292
index.php

Gisle Østrem

Deira kompetanse på interaktiv opplæring er lang og grundig, og som kunde har det vore ei glede å samarbeida med dei. Me sit att med eit effektivt opplæringsverktøy for våre elevar og tilsette som me gler oss til å ta i bruk.

Chiron Media har laga eit skreddarsydd opplæringsprogram i Open Office etter våre behov og ønsker. Dei har gjort eit grundig arbeid med produktet som både kan nyttast av elevar og tilsette.

Med det interaktive opplæringsprogrammet kan ein jobba sjølvstendig på ein enkel og intuitiv måte. Med den raske utviklinga i programvaren (Open Office) er det ei utfordring å ha oppdatert læremateriell.

Chironmedia online center