Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/approve/c-m.no/wp-content/plugins/post-types-order/post-types-order.php on line 186 and defined in /home/approve/c-m.no/wp-includes/wp-db.php on line 1292

Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/approve/c-m.no/wp-content/plugins/post-types-order/post-types-order.php on line 261 and defined in /home/approve/c-m.no/wp-includes/wp-db.php on line 1292
index.php

Vi kan!

Vi kan skrive og kommunisere på flere språk, for eksempel norsk, engelsk og estisk. Vi kan programmere på flere måter, for eksempel ved hjelp av Flashi, ActionScript, Java, php og html. Vi kan tegne, designe og animere. Vi kan fotografere, filme, montere og arbeide med lyd.
Hvis vi ikke kan selv, ber vi om hjelp fra lærere, tjenestemenn, jurister, oversettere, ledere, studioer, skuespillere, sikkerhetseksperter, industrimenn, karrierespesialister og arkitekter, for å nevne noen.

Chironmedia online center