Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/approve/c-m.no/wp-content/plugins/post-types-order/post-types-order.php on line 186 and defined in /home/approve/c-m.no/wp-includes/wp-db.php on line 1292

Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/approve/c-m.no/wp-content/plugins/post-types-order/post-types-order.php on line 261 and defined in /home/approve/c-m.no/wp-includes/wp-db.php on line 1292
index.php

Vi bryr oss!

Vi bryr oss om mennesker – både deres og våre egne. Når vi lager e-læring, er det viktig for oss hva slags spor vi setter. Vi vil at arbeidere skal komme seg trygt hjem etter arbeidsdagen; vi vil at menneskers levemåte skal bli bedre gjennom utvikling av ferdigheter. Vi prøver å gjøre verden et bedre sted med hvert kurs vi lager.

Chironmedia online center