Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/approve/c-m.no/wp-content/plugins/post-types-order/post-types-order.php on line 186 and defined in /home/approve/c-m.no/wp-includes/wp-db.php on line 1292

Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/approve/c-m.no/wp-content/plugins/post-types-order/post-types-order.php on line 261 and defined in /home/approve/c-m.no/wp-includes/wp-db.php on line 1292
index.php

La oss møtes!

Først møtes våre spesialister og dine representanter for å starte et prosjekt hvor vi skisserer opp en overordnet plan. Sammen finner vi ut hva dine forventninger og preferanser er, og viktigst av allt, resultatet du ønsker å oppnå med dette kurset. Når hovedmålet er bestemt, vurderer vi ulike måter å materialisere dette på. Skal det være et video-foredrag eller en handlingsrik tegneserie? Et fargerikt spill eller puslespill? I det første møtet planlegger vi også vårt sammarbeid ilag. Hvem har ansvar for kommunikasjon og hva blir intervallene mellom hvert møte; kommer tilbakemeldingene med en brevdue eller en luftballong; settes møtetidspunktene av stjerner eller vind; skal vi levere jobben stykkevis eller blandet i en skål – og like mange andre viktige spørsmål. Til slutt setter vi opp en frist. Når vi har kommet frem til en felles forståelse, startes prosjektet.

Chironmedia online center