Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/approve/c-m.no/wp-content/plugins/post-types-order/post-types-order.php on line 190 and defined in /home/approve/c-m.no/wp-includes/wp-db.php on line 1292

Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/approve/c-m.no/wp-content/plugins/post-types-order/post-types-order.php on line 261 and defined in /home/approve/c-m.no/wp-includes/wp-db.php on line 1292
index.php

Du har en ide

Alle kurs begynner ut ifra en ide.

La oss si du skal lage et hurtigkurs i hvordan du mater fugler om vinteren. Eller en vilter håndbok i toddlerbleie metoden. Eller kanskje du trenger en webbasert foredragsserie i moderskipsmekanikk. Eller du ønsker å lage en brukerhåndbok om den fantastiske verden av lyspærer. Med andre ord: Du har et ønske om å utdanne kunnskap på et spesielt område. Vi ønsker å skape og omgjøre de ulike temaene inn i et lærings-miljø. Her finner vi hverandre og bruker hverandres kunnskap.

Chironmedia online center