Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/approve/c-m.no/wp-content/plugins/post-types-order/post-types-order.php on line 186 and defined in /home/approve/c-m.no/wp-includes/wp-db.php on line 1292

Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/approve/c-m.no/wp-content/plugins/post-types-order/post-types-order.php on line 261 and defined in /home/approve/c-m.no/wp-includes/wp-db.php on line 1292
index.php

Arbeid under utforming

Forfatterne og industridesign spesialistene er de første som bearbeider rå-materialet. De bygger et verbalt og konseptuelt grunnlag for kurset. De beskriver også i detalj hvordan hele sammensetningen i seg selv skal fungere og flyte; hva den som skal lære kommer til å se, høre og oppleve når de befinner seg i kurset. På dette stadiet sender vi deg igjen materialet til godkjenning før vi fortsetter.

Når manuskriptet er godkjent, begynner en hel rekke materialer lanseringer fra beskrivelsene til virkeligheten. Tegninger, bilder og videoer blir gjort. Skuespillere registrerer talte ord. Animatøren og redaktøren setter sammen de innspilte fragmentene til levende og talende innhold. Programmererne lodder sammen elementene i brukergrensesnittet. Strømmen av informasjon går fra mester til mester og blir videreutviklet med hvert sitt verktøy. Dermed er det resultatet av teamets dyktighet og innsats som blir til et ekte e-kurs.

Chironmedia online center