Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/approve/c-m.no/wp-content/plugins/post-types-order/post-types-order.php on line 186 and defined in /home/approve/c-m.no/wp-includes/wp-db.php on line 1292

Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/approve/c-m.no/wp-content/plugins/post-types-order/post-types-order.php on line 261 and defined in /home/approve/c-m.no/wp-includes/wp-db.php on line 1292
index.php

Stress ned – oppnå mer! (e-kurs)

Hvorfor har vi i det hele tatt behov for stress? Når er stress en nyttig ting? Når er stress skadelig? Hvordan å identifisere stressens skadelige påvirkninger? Hvordan å håndtere stress?
I dette kurset prøver vi å finne svar på de spørsmålene. Vi ser, hvordan kroppslige og mentale prosesser påvirker hverandre og forklarer hvordan stress fungerer. Vi lærer oss nyttige tips, hvordan å forebygge og håndtere overspenning. Vi ser på hvordan man kan finne en balanse mellom aktiv og avslappet tilstand.

“Stress ned – oppnå mer!” er det tredje kurset i lederskap-serien vår. I tillegg har vi laget følgende e-kurs: “Coaching” og “Kommunikasjon”. Kursene foreligger på norsk og engelsk.

Chironmedia online center