Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/approve/c-m.no/wp-content/plugins/post-types-order/post-types-order.php on line 186 and defined in /home/approve/c-m.no/wp-includes/wp-db.php on line 1292

Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/approve/c-m.no/wp-content/plugins/post-types-order/post-types-order.php on line 261 and defined in /home/approve/c-m.no/wp-includes/wp-db.php on line 1292
index.php

Arbeidstillatelser og Sikker Jobb Analyse (AT & SJA)

Dette kurset er et grunnleggende kurs som er utviklet for dem som jobber i industrien, og som trenger å forholde seg til Arbeidstillatelser, eller AT og Sikker Jobb Analyse, eller SJA. Dette forekommer i en rekke stillinger og arbeidsprosesser, så det er viktig at alle er inneforstått med hvorfor og hvordan dette skal gjennomføres. AT og SJA er de to viktigste verktøyene som brukes til å identifisere og styre risiko på arbeidsplassen. Riktig bruk av disse prosessene sikrer at jobben utføres på en trygg og sikker måte.

I kurset gis det en oversikt over når man skal iverksette AT/SJA prosesser, hvem som skal være involvert i AT/SJA prosesser, og hvordan man gjennomfører disse prosessene. Det defineres også ulike roller i henhold til gjennomføringen, og man går gjennom papirarbeidet steg for steg.

Kurset har en dokumentmappe der man kan finne de ulike skjemaene og forskriftene som man kan få bruk for i arbeids-hverdagen. Det er oppgaver som skal løses under veis. Dette er for at man skal være deltagende i læringsprosessen, men også for å sikre at man lærer underveis sånn at man er bedre forberedt til eksamen.

Chironmedia online center